Visualització de contingut web

Apunts IVAP

L'IVAP per a facilitar l'actualització i l'aprenentatge permanent del personal empleat públic, ha creat un espai per a posar a la seua disposició el contingut de les accions formatives realitzades en el marc del pla formatiu.

L'IVAP té el propòsit d'avançar en els models d'aprenentatge, per a aconseguir una diversificació d'instruments formatius que posen a l'abast de tot el personal opcions diferents que possibiliten l'ampliació o perfeccionament dels seus coneixements.

En aquest espai trobareu els materials de cursos realitzats per l'IVAP, compartits per a la consulta i autoformació del personal empleat públic, hagen assistit o no a aquests.

 

IMPORTANT: Els   APUNTS IVAP  NO són cursos autoformatius. No tenen avaluacions ni certificació. Són espais que donen accés, per a la seua descàrrega, al contingut teòric (material imprés) dels cursos o al visionat del material audiovisual publicat en cada cas.Per a sol·licitar l'accés a un material, pots inscriure't des d'aquesta pàgina, punxa sobre la portada dels  apunts que t'interessen  i introdueix el teu usuari i contrasenya de l'aula virtual de l'IVAP.  Per a consultar-los i descarregar-los has d'accedir a l'aula virtual del IVAP.

Iframe - Banco de Conocimiento