Preguntes freqüents

Aula virtual

Com puc obtindre usuari i contrasenya per a accedir a l'Aula Virtual?

Per a cursos tutoritzats en modalitat presencial, telepresencial o on-line


No has de donar-te d'alta, l'usuari es crea automàticament quan l'IVAP et matricula en un curs de qualsevol modalitat. Una vegada rebes el correu de matrícula, per a obtindre la contrasenya hauràs de clicar en "Recuperar contrasenya".

Per a cursos autoformatius

 

Cal entrar en l'apartat de Cursos autoformatius de la web de l'IVAP, seleccionar un curs dels que s'ofereixen en les diferents àrees temàtiques, punxar al final de la descripció del curs en el botó "Accedir", introduir el DNI i punxar en Enviar. Una vegada sol·licitat el curs, rebràs per correu electrònic la confirmació de la matrícula i el període en el qual tindràs accés per realitzar l'acció formativa.

No recorde les dades d'accés a la plataforma d'eformació per a poder realitzar el curs en línia per al qual he sigut seleccionat o seleccionada

Si no recordeu les dades d'accés, heu de clicar en l'opció que hi ha davall de les cel·les d'usuari i contrasenya en accedir a la plataforma d'eformació i posar-hi l'adreça de correu electrònic amb la qual vau confirmar la participació en el curs.