Preguntes freqüents

GENÈRIC

Com puc accedir a l'aula virtual de l'IVAP?

La setmana prèvia a l'inici del curs rebràs un correu de matriculació al mateix on s'indicaran les credencials d'accés al curs (Usuari i Contrasenya. L'Usuari és el teu DNI amb lletra).
Si no has rebut aquest correu comunica'l a la persona que coordina el teu curs perquè el trasllade al/la tècnic/a de l'IVAP corresponent.

Si he oblidat la contrasenya, com la puc recuperar?

Si no recordes la teua contrasenya d'accés has de punxar en "He oblidat la meua contrasenya". Hauràs d'introduir el correu electrònic que utilitzes en la plataforma de formació de l'IVAP o el que vas indicar en el teu CV i t'arribarà un correu amb instruccions per a poder generar una nova.

MODALITATS AMB TELEPRESENCIALITAT

De quina forma accedisc a les sessions de videoconferència?

Les sessions de videoconferència es troben enllaçades dins del curs, al qual s'accedix des de l'aula virtual de l'IVAP. Estes es realitzen via:

  • Microsoft Teams: per a entrar en les mateixes es necessita la credencial del domini GENERALITAT. Les sessions es creen i enllacen al curs des de l'IVAP.
  • Cisco Webex: per a entrar en les mateixes no és necessari cap credencial, s'ha de "accedir com a convidat". No és necessari tindre compte de *Webex, les sessions es creen i enllacen al curs des de l'IVAP.

A les sessions només es podrà accedir 15 minuts abans de l'horari establit per a esta, no abans.

Consulte la "Guia de formació telepresencial per al professorat" per a ampliar informació.

 

Gravació de les sessions de videoconferències

Les sessions de videoconferència NO S'HAN DE GRAVAR. L'assistència al curs és síncrona, com si es tractara d'un curs presencial.

 

Transferència de l'aprenentatge

Quines funcions realitzaré com a docent?

Durant un mes des de l'endemà de la finalització del curs realitzaràs un acompanyament actiu a l'alumnat per a ajudar-los al fet que apliquen els coneixements adquirits en el lloc de treball. Per a això disposaràs d'un fòrum en l'espai de transferència de l'aprenentatge (AULA VIRTUAL) on podràs solucionar els dubtes que els puguen sorgir en l'aplicació de l'aprés en el lloc de treball.

D'altra banda, per a finalitzar la fase d'avaluació de la transferència podràs acordar la realització d'una sessió pràctica en la qual participaries amb l'alumnat. Esta sessió tindrà una duració màxima de 2 hores i en ella es posaran en comú aspectes com ara la utilitat de l'acció formativa per a l'acompliment de les tasques i s'exposaran casos concrets de com s'ha aplicat l'aprés al lloc de treball.

 

Quines pautes té l'IVAP respecte a la teua disponibilitat com a docent en este acompanyament?

L'IVAP establix que hauràs de contestar al fòrum, aclarint els dubtes plantejats per l'alumnat, en un període màxim de 72 hores des del seu plantejament.