Comunitat Experts en formació

En què consisteix?

La comunitat de coneixement "Experts en formació" és una comunitat virtual destinada a l'intercanvi, el foment i la generació de coneixements en l'àmbit de la formació. És un grup de persones expertes en formació agrupat entorn de l'àmbit de millora de la qualitat en la formació per a empleats i empleades públics, que té com a finalitat propiciar la potenciació d'aquesta millora a partir del suport i l'intercanvi de coneixements.

La visió de la comunitat del coneiximent

El més important per a la comunitat de coneixement "Experts en formació" és tindre una visió de l'aprenentatge, estar disposats a aprendre, és a dir, que els experts i expertes estiguen disposats a interactuar constructivament, a mostrar-se oberts a nous coneixements i a identificar, des de l'experiència pròpia, factors d'èxit i sabers locals.

 

Quin és el seu objectiu?

L'objectiu de la comunitat de coneixement "Experts en formació" és intercanviar i compartir informació i coneixement sobre formació per a complementar i incrementar aquest coneixement, generar-ne més i aportar valors per al desenvolupament.

 

Com m'hi puc matricular?

Aquesta comunitat és restringida. Per a accedir-hi, heu de sol·licitar ser-hi admés o admesa mitjançant un missatge a l'adreça de correu electrònicivap@gva.es en què indiqueu el nom i cognoms, el NIF i l'adreça de correu electrònic, i rebreu un usuari i una clau d'accés.