Preguntes freqüents

Matinals

Inscripció

Per a inscriure't en la Matinal, segueix les següents instruccions:

Oblit de contrasenya

Contrasenya: Si no recordes la teua contrasenya d'accés, has de clicar en "Recuperar contrasenya". Hauràs d'introduir el correu electrònic que uses en la plataforma de formació de l'IVAP i t'arribarà un correu amb instruccions per a poder generar una de nova.

Material de la sessió

Si no has pogut assistir en directe a la matinal, en els dies següents podràs accedir a la gravació d'aquesta, així com a les presentacions utilitzades i les respostes a les preguntes plantejades en directe a través del xat en el següent enllaç:

 

Certificats

Les Matinals a l'IVAP són sessions informatives dins del Programa del Pla de Formació de l'IVAP "Aprenentatge autònom i social", no configurades com a cursos, que faciliten al personal organitzar individualment el seu aprenentatge o possibiliten la trobada i intercanvi d'experiències professionals.

La participació en les Matinals a l'IVAP NO serà avaluada ni certificada, ni tampoc es requereix completar cap enquesta de satisfacció.

 

No tinc compte d'usuari en la plataforma de l'IVAP

Opció 1

  • Si ets personal de recent incorporació i les teues dades encara no estan donats d'alta en el registre de personal de la teua conselleria, no podràs tindre accés a la formació de l'IVAP fins que no estigues inclòs en la base de dades d'eixe registre.

 

Opció 2

  • Si ja estàs donat d'alta en la base de dades de personal i no tens compte d'usuari al campus virtual de l'IVAP és perquè no has realitzat els cursos autoformatius obligatoris 2644 – Formació inicial en prevenció de riscos laborals, i 1909 - Perspectiva de gènere en l'Administració. Clica ací per a matricular-te en estos cursos. Passades 24 hores des que rebes per correu electrònic la confirmació de la matrícula, ja podràs dur a terme esta inscripció.

    Si no permet matricular-te en els cursos 2644 i 1909, contacta amb l'IVAP mitjançant el formulari de contacte que hi ha en la Web: botó Contacte, opció Consulta/Incidències Formació o Menú IVAP → Contacta amb nosaltres.
 

Accés a la videoconferència

Pots accedir directament a la Matinal des de la pàgina de l'IVAP en l'apartat "Aula Virtual" o bé des de la web de eformació, tot introduint les claus d'accés a l'aula virtual de l'IVAP.

Una vegada dins trobaràs l'enllaç a l'aplicació de videoconferències Teams per a l'accés a la sessió punxant en la imatge: