Objetius: | Capacitar el personal sociosanitari per a la detecció, el diagnòstic i la intervenció individualitzada de la persona amb disfàgia. |
Contingut: |
La disfàgia: definició, tipus, prevalença i complicacions. Signes d'alerta relacionats amb l'eficàcia i la seguretat de la deglució. Cribratge i diagnòstic de la disfàgia. Nous descriptors de textures. Descriptors de la viscositat dels líquids. Descriptors de la textura dels sòlids. Aliments d'alt risc. Abordatge i tractament de la disfàgia. Pautes en l'administració de medicaments. Gestió integral de la persona amb disfàgia: estratègies posturals, dieteticonutricionals i compensatòries. |
Dirigit : | a personal dels grups A1, A2, B, C1, C2 i APF |
Hores formació: | 20 |
Participants: | 20 |
Lloc: | Alacant, Castelló i València |
Data: | A determinar |
Nre. d'edicions: | 3 (1 Alacant, 1 Castelló i 1 València) Presencial |
Impartit per: | IVAP |