IVAP - 2024 - Sol·licitud de Cursos - Formació Específica

2673 - DIETES BÀSIQUES EN UN CENTRE ASSISTENCIAL

Objetius: Conéixer els principis bàsics d'una dieta equilibrada i les diferents adaptacions per a cobrir les necessitats nutricionals dels usuaris amb la maximització dels recursos de cuina d'un centre assistencial.
Detectar els perfils de persones amb més prevalença i risc de disfàgia.
Conéixer les eines de cribratge i diagnòstic més adequades.
Conéixer els descriptors diferents de la textura de líquids i sòlids.
Conéixer les adaptacions dietètiques, de consistència de líquids i conéixer les tècniques compensatòries més adequades per a cada persona.
Identificar les complicacions derivades de la disfàgia i com previndre-les.
Conéixer la normativa en matèria d'higiene alimentària per a previndre toxiinfeccions alimentàries en un centre assistencial.
Contingut: Disseny i planificació d'una dieta equilibrada en un centre
assistencial.
Valoració nutricional dels usuaris i assignació de dietes.
Risc de desnutrició.
Dietes adaptades.
Enriquiment de la dieta amb recursos de cuina.
Pla d'hidratació.
La disfàgia: definició, tipus, prevalença, complicacions.
Higiene alimentària en un centre assistencial.
Dirigit : a personal dels grups C2 i APF
Hores formació: 15
Participants: 20
Lloc: Alacant
Data: A determinar
Nre. d'edicions: 1 (1 Alacant) Presencial
Impartit per: IVAP

Tornar