Objetius: |
Conéixer els principis bàsics d'una dieta equilibrada i les diferents adaptacions per a cobrir les necessitats nutricionals dels usuaris amb la maximització dels recursos de cuina d'un centre assistencial. Detectar els perfils de persones amb més prevalença i risc de disfàgia. Conéixer les eines de cribratge i diagnòstic més adequades. Conéixer els descriptors diferents de la textura de líquids i sòlids. Conéixer les adaptacions dietètiques, de consistència de líquids i conéixer les tècniques compensatòries més adequades per a cada persona. Identificar les complicacions derivades de la disfàgia i com previndre-les. Conéixer la normativa en matèria d'higiene alimentària per a previndre toxiinfeccions alimentàries en un centre assistencial. |
Contingut: |
Disseny i planificació d'una dieta equilibrada en un centre assistencial. Valoració nutricional dels usuaris i assignació de dietes. Risc de desnutrició. Dietes adaptades. Enriquiment de la dieta amb recursos de cuina. Pla d'hidratació. La disfàgia: definició, tipus, prevalença, complicacions. Higiene alimentària en un centre assistencial. |
Dirigit : | a personal dels grups C2 i APF |
Hores formació: | 15 |
Participants: | 20 |
Lloc: | Alacant |
Data: | A determinar |
Nre. d'edicions: | 1 (1 Alacant) Presencial |
Impartit per: | IVAP |